Mindful lunch walks voor bedrijven

Wil je op een leuke, verfrissende en inspirerende manier kennismaken met de Mindfulness en Ademhalingstechnieken die wij toepassen tijdens onze 5 weekse cursus Mindful Run of Walk? Boek dan een 1 uur durende Mindful lunch walk op eigen locatie. De workshops vinden al wandelend plaats in de buitenlucht en iedereen kan meedoen.

De Workshop: Mindful Lunch Walk

Tijdens deze workshop leer je hoe je mindfulness en ademhalingstechnieken kunt integreren in je eigen leefstijl. Deze workshop is een onderdeel van de succesvolle Mindful Run Methodiek. De kracht van ademhalen heeft zeer veel impact. Medewerkers ervaren direct het effect van stressvermindering en helderheid. Meer zuurstof = meer energie!

Het resultaat:

☑ Medewerkers krijgen een positieve boost en worden zich ervan bewust hoe mentaal fit ze zijn.
☑ Medewerkers krijgen inzicht in hun manier van ademen en denken.

Technieken van de MFR-methode hebben een positief effect op het reduceren van werkstress. Niet zweverig maar met beide benen op de grond!  In overleg wordt bepaald waar tijdens de workshop de nadruk komt te liggen.

Interesse? Of wilt u graag vrijblijvend kennis maken? Stuur dan een bericht naar info@mindfulenbeweging.nl dan neem ik snel contact met u op!

Tarief

Lunch + Walk/Run voor bedrijven

  • Op aanvraag