Over mij

Mijn naam is Brenda van Esch. Ik ben getrouwd en moeder van 2 mooie dochters en 1 sterrenkindje. Al jaren vind ik het heerlijk om buiten te bewegen, het heeft een ontzettend positief effect op alles. Zeker gezien ons leven met verlies van 1 kindje en de zorg voor een gehandicapte dochter is het ontzettend belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Dit is wel een lange zoektocht geweest, want alleen yoga of small group training brachten mij niet voldoende rust om me beter te kunnen ontspannen en meer bewust te leven in dit moment. Ik ben mij meer gaan verdiepen in mindfulness, door hier diverse trainingen in te volgen. Daarnaast ben ik een opleiding counseling gestart waar ook een groot deel gaat over rouw counseling.Buiten bewegen in combinatie met ademhalingstechnieken en mindfulness kwam in 2018 op mijn pad; ik heb met heel veel plezier de opleiding gedaan tot mindful run- en walk trainer en wat is dit heerlijk om te kunnen geven! Voor mijzelf vielen de puzzelstukjes op hun plek; ik ademde voorheen vrij hoog en heb ontzettend veel aan de geleerde technieken die ik dagelijks toepas in mijn leven. Hardlopen volledig op neusademhaling, wat een verademing! Voel ik stress in mijn lijf dan kan ik door de neusademhaling veel sneller weer tot rust komen. Zo zijn er vele positieve effecten aan deze techniek die ik met veel passie wil overbrengen op anderen.

Ben jij ook toe aan meer rust in je hoofd, meer energie? En wil je hier mee aan de slag in de buitenlucht? Dit kan in de groepstrainingen mindful hardlopen en wandelen! Maar spreekt dit je toch niet aan dan kan ik je ook individueel begeleiden, in de buitenlucht. Wil je hier meer informatie over? Stuur me dan gerust een berichtje, info@mindfulenbeweging.nl

Of je nu deelneemt aan de 6-weekse cursus, een clinic of dat je de diepte in wilt gaan binnen een individueel traject, ik help je graag daar waar het nodig is. Heel graag tot ziens!

Lieve groet, Brenda

Interesse?

Neem contact op